Martin KOS

Bachelor's thesis

Soudobé metody konzervace ovocných štáv

Modern Methods of Fruit Juices preservation
Abstract:
Ovoce je jednou z hlavních konzervárenských surovin. V konzervárenství se zpracovává na mnoho způsobů, jedním z nich je výroba ovocných šťáv. Ovocné šťávy se získávají lisováním ovoce, ale jejich údržnost je krátká. Tato práce je zaměřena hlavní způsoby prodloužení trvanlivosti ovocných šťáv.
Abstract:
Fruit is one of the canning materials. The canning process is in many ways, one of which is the production of fruit juices. Fruit juices are obtained by pressing the fruit, but their shelf life is short. This work focuses the main way to extend the shelf life of fruit juices.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 8. 2012
Accessible from:: 1. 8. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 9. 2012

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOS, Martin. Soudobé metody konzervace ovocných štáv. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 1.8.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 1. 8. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.