Bc. Jakub Rektořík

Diplomová práce

Vyhodnocení návrhu proveditelnosti podnikatelského záměru na zřízení a provozování nového restauračního zařízení

Evaluation of proposal of a business plan for an establishment and operation of a new restaurant
Anotace:
Práce se zabývá vytvořením podnikatelského záměru na otevření bistra společně s nočním klubem v centru Prahy. Teoretická část popisuje technické, legislativní, standardizační, ekonomické a realizační podmínky pro naplnění výše uvedeného záměru. V analytické části je proveden rozbor a hodnocení disponibilních podmínek, prostředí a aktiv záměru. Na základě získaných poznatků je vytvořen návrh realizace …více
Abstract:
The diploma thesis is focused on creating a business plan for an establishment of a new bistro connected with a night club in the centre of Prague. The theoretical part describes technical, legislative, standardisation, economic and realisation conditions for a fulfilment of the stated plan. In the analytical part is executed an analysis and an evaluation of available conditions, an environment and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 22. 5. 2017
  • Vedoucí: prof. Ing. Jiří F. Urbánek, CSc.
  • Oponent: Ing. David Král, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Akademie Sting

Akademie Sting

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management