Matěj Kolařík

Bakalářská práce

Využití digitalizace ve stravovacích zařízeních

Use of digitalization in catering facilities
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá využitím digitalizace ve stravovacích zařízení. Cílem bylo představit aktuálně využívané digitální technologie ve stravovacích zařízeních, zhodnotit jejich výhody a nevýhody a zároveň jejich vliv na efektivitu provozu podniku. Dále byla zkoumána spokojenost zákazníků stravovacích zařízení se službami digitalizace. Mezi využité metody v této práci patří rešerše odborné …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the use of digitalization in catering facilities. The aim was to present the currently used digital technologies in catering facilities, to evaluate their advantages and disadvantages and their impact on the efficiency of the company's operations. Furthermore, the satisfaction of catering customers with the digitalization services was investigated. The methods used in …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2024
  • Vedoucí: Jan Herget
  • Oponent: Pavel Černý

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/92320