Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství – Nikola Bechná
Nikola Bechná
Bachelor's thesis
Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství
Disinfection, Disinsection and Deratization in the Food Industry
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá problematikou dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství. Jsou zde popsány jednotlivé metody a etapy provádění dezinfekce, dezinsekce a deratizace, jejich správné způsoby při jejich provádění, kdo může tyto metody provádět a jak probíhá kontrola účinnosti dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Dále jsou uvedeny příklady možných používaných dezinfekčních látek, insekticidů …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with problematics of disinfection, disinsection and deratization in the food industry. There are descriptions of individually methods and stages of disinfection, disinsection and deratization, their correct ways of implementation, who can implement these methods a how to check effectiveness of disinfection, disinsection and deratization. This thesis is also focusing on examples …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: MVDr. Michaela Černíková, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Bechná, Nikola. Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství . Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Založení firmy v oboru dezinfekce, dezinsekce a deratizace
Kristyna Pristova