Bc. Zdeněk Bačovský
Master's thesis
Konzervanty v potravinách
The Conservatives in Food
Abstract:
Předmětem diplomové práce „Konzervanty v potravinách“ je výzkumné šetření, který je rozdělen do dvou částí. Hlavní částí je dotazníkové šetření určené pro širokou veřejnost a zabývající se zjištěním stavu informovanosti o konzervantech a dílčí částí výzkumné části diplomové práce bylo interviewu, které bylo jako doplňkem výzkumu a bylo prováděno s majitelem menší bio farmy, která se vyznačuje především …moreAbstract:
The subject of the thesis "The Conservatives in Food" is a research survey, which is divided into two parts. The main part of the questionnaire survey is intended for the general public and deals with the finding of conservative awareness and a part of the research part of the thesis was an interview which was complementary to the research and was carried out with the owner of a smaller bio farm which …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 4. 2019
Identifier:
https://is.muni.cz/th/vqx2e/
Thesis defence
- Date of defence: 28. 5. 2019
- Supervisor: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
- Reader: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Konzervační látky prodlužující uchovatelnost potravin
Radka Koudelná -
Přírodní a syntetické konzervační látky v kosmetických přípravcích
Jiřina Kroupová -
Konzervační látky pro kosmetický průmysl a jejich antimikrobiální účinnost
Kamila Šedivá -
Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka
Adéla Velechová -
Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
Stanislav Rys -
Možnosti výroby hořčičné omáčky bez použití konzervačních látek
Sabina Malá -
Marketingový výzkum trhu bezlaktózových potravin; Marketing research of lactose-free foods
Simona Valášková