Stanovení vitamínů B v sýrech metodou HPLC – Vanda MALÁROVÁ
Vanda MALÁROVÁ
Bakalářská práce
Stanovení vitamínů B v sýrech metodou HPLC
Determination of vitamin B in cheeses using HPLC
Anotace:
Cílem této práce je najít různé metody stanovení vitamínů B v sýrech metodou HPLC. Z důvodu komplexního přístupu k popisu výše zmiňované metody jsou v práci zahrnuty poznatky týkající se základních surovin pro výrobu sýrů, přes technologický postup výroby až po popis samotné metody. Práce je rozdělena do pěti základních částí. První část se věnuje chemickému složení, technologicky významným vlastnostem …víceAbstract:
The purpose of this study is to find several methods of determination of vitamin B in cheeses using HPLC method. For a of the description comprehensive approach of this method, there are explanitory notes and comments concerning raw material used for cheese production, technological production methods and description of HPLC method. The study is divided into five main sections. The first section describes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2009
Zveřejnit od: 28. 5. 2009
Identifikátor:
12400
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MALÁROVÁ, Vanda. Stanovení vitamínů B v sýrech metodou HPLC. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 28. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 28. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.