Bc. Aneta Krajíčková

Diplomová práce

Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti

The Food and Gastronomy Events - visitors analysis
Anotace:
Práce „Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti“ je rozdělena na čtyři části. První část naznačuje teoretická východiska turismu, především pozici a význam gastronomického cestovního ruchu a gastronomických eventů. Druhá a třetí část shrnuje základní motivační teorie, rozlišené podle zaměření na potřeby, hodnoty, prospěch, očekávání, push a pull faktory. Jsou představeny důvody a způsoby měření …více
Abstract:
Práce „Gastronomické eventy - analýza návštěvnosti“ je rozdělena na čtyři části. První část naznačuje teoretická východiska turismu, především pozici a význam gastronomického cestovního ruchu a gastronomických eventů. Druhá a třetí část shrnuje základní motivační teorie, rozlišené podle zaměření na potřeby, hodnoty, prospěch, očekávání, push a pull faktory. Jsou představeny důvody a způsoby měření …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Martin Šauer, Ph.D.
  • Oponent: doc. RNDr. Jiří Vystoupil, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakulta

Masarykova univerzita

Ekonomicko-správní fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Regionální rozvoj a správa