Bc. Lianna Belousova

Bachelor's thesis

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně

Analysis of eating habits between Armenian and Czech cuisines
Anotácia:
BELOUSOVA, Lianna. Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech arménské a české kuchyně. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. Praha: 2019. 52 stran. Gastronomie obecně je významným faktorem a součástí kulturních tradic uvedených zemí, zahrnuje všechny vrstvy obyvatelstva podle jejich finančních možností a podle prostředí, kde tyto skupiny obyvatelstva žijí. Tomuto odpovídá …viac
Abstract:
BELOUSOVA, Lianna. Analysis of Eating Habits Between Armenian and Czech Cuisines. [Bachelors Dissertation]. The Institute of Hospitalitz Management In Prague 8, Ltd. Prague 2019. 52 Pages. The work is the theoretical evaluation of Armenian and Czech cuisine and in depent of it the comparative analysis. In general gastronomy is an important factor and cultural traditions, all layers of the population …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/w9iqm/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 1. 2020
  • Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)