Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky – HaMy Luongová
HaMy Luongová
Bakalářská práce
Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky
Technology and application of microparticulated whey proteins
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LUONGOVÁ, HaMy. \textit{Technologie a aplikace mikropartikulovaných bílkovin syrovátky}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/lvm5ml/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.