Bc. Renata Vydrová
Master's thesis
Srovnání nutričních kalkulaček
Comparison of nutritional calculators
Abstract:
Na českém i zahraničním trhu se objevuje velká spousta nutričních kalkulaček, které mohou být levnou intervenční silou v boji proti obezitě a výskytem civilizačních chorob. Nutriční kalkulačky nachází své využití jednak u laické veřejnosti a také u nutričních terapeutů či výživových poradců, kteří díky informacím mohou posuzovat denní kalorický příjem spolu s jednotlivými živinami. Nutriční kalkulačky …moreAbstract:
A large number of nutritional calculators are appearing on the Czech and foreign markets, which can be a cheap intervention force in the fight against obesity and the incidence of civilization diseases. Nutritional calculators find their use both among the general public and among nutritional therapists/nutrition counsellors who can use the information to assess daily caloric intake along with individual …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2022
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Jan Pánek, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VYDROVÁ, Renata. \textit{Srovnání nutričních kalkulaček}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2022. Available from: https://theses.cz/id/lvsmsf/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Food and Nutrition
Theses on a related topic
-
Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
Martin Kičmer -
Výživová hodnota vegetariánského jídelníčku
Hana Havlová -
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Pavel Koranda -
Nutriční hodnota vybraných rostlinných náhrad masa a masných výrobků
Anna Michálková -
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
Julius Mock -
Druhy piva v nabídce obchodních řetězců a jejich výživové hodnoty
David Urban -
Výživová hodnota nejčastěji konzumovaných nealkoholických nápojů
Markéta ČERNOCHOVÁ -
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
Veronika Bobková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights