Bc. Alena Jelínková

Bakalářská práce

Aspekty výuky soudobých technologií dekorování dortů v oboru cukrář

Aspects of teaching contemporary technologies of decorating cakes in the confectionery branch of study
Anotace:
Bakalářská práce „Aspekty výuky soudobých technologií dekorování dortů v oboru cukrář“ pojednává o zpracování metodiky pro výuku z oblasti finálních úprav a dekorování dortů. V úvodu je zdůvodněn výběr tématu bakalářské práce a její cíl. V teoretické části je popsán odborný výcvik a cíle oboru cukrář, profil absolventa, odborné kompetence, vhodné vyučovací metody a formy, organizace výuky a hodnocení …více
Abstract:
The bachelor´s thesis „Aspects of teaching contemporary technologies of decorating cakes in the confectionery branch of study“ deals with developing a methodology for teaching cake finishing and decorating. In the opening part there are given reasons for the topic choice and the aim of the bachelor´s thesis. The theoretical part describes the professional training and aims of the confectioner branch …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 5. 2018
  • Vedoucí: Mgr. Pavel Pecina, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta