Kontrola kvality medu stanovením obsahu redukujících látek – Ivan Heřmanský
Ivan Heřmanský
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Kontrola kvality medu stanovením obsahu redukujících látek
Abstract:
Má absolventská práce se zabývá kontrolou kvality medu pomocí stanovení obsahu redukujících láek. Hlavní záměr mé práce byl ověřit, zda-li se v obchodních řetězcích prodává skutečně kvalitní med nebo naopak. V teoretické části se věnuji historii medu, jeho složení, typům, výrobě a metodám, kterými lze redukující látky stanovit. V praktické části jsem za pomoci dvou chemických kontrolních metod stanovil …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing Zuzana Vaňková
- Reader: Ing Jitka Koubová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HEŘMANSKÝ, Ivan. \textit{Kontrola kvality medu stanovením obsahu redukujících látek}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2015. Available from: https://theses.cz/id/lxwk9a/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.