Jana Rottová
Bachelor's thesis
Analýza spotřeby růžových vín
The analysis of consumtion of rose wines
Abstract:
ROTTOVÁ, Jana. Analýza spotřeby růžových vín. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. Celkový počet stran: 71. Bakalářská práce Analýza spotřeby růžových vín pojednává o problematice spotřeby a oblíbenosti růžových vín u konzumentů v současné době. Autorka na základě sborníků, odborné a doporučené literatury popisuje veškeré aspekty týkající se růžových vín. Práce se nejprve věnuje vývoji …moreAbstract:
The bachelor thesis Analysis of the Rosé Wines Consumption deals with the questions of the consumption and popularity of rosé wines among consumers at the present time. On the basis of the professional and recommended literature, the author describes all the aspects concerning the production of rosé wines. The thesis first gives attention to the development of rosé wines in the world and in the Czech …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12128/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2014
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová
- Reader: Ing. Dana Johnová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Vliv délky vinifikace a různých kmenů kvasinek na následný průběh malolaktické fermentace
Ľubomíra Hornáková -
Umění vs. molekulární kuchyně
Kateřina Ondračková -
Technologické možnosti výroby klaretu - historie a současnost
Anna Fráňová