Jana Rottová
Bakalářská práce
Analýza spotřeby růžových vín
The analysis of consumtion of rose wines
Anotace:
ROTTOVÁ, Jana. Analýza spotřeby růžových vín. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2014. Celkový počet stran: 71. Bakalářská práce Analýza spotřeby růžových vín pojednává o problematice spotřeby a oblíbenosti růžových vín u konzumentů v současné době. Autorka na základě sborníků, odborné a doporučené literatury popisuje veškeré aspekty týkající se růžových vín. Práce se nejprve věnuje vývoji …víceAbstract:
The bachelor thesis Analysis of the Rosé Wines Consumption deals with the questions of the consumption and popularity of rosé wines among consumers at the present time. On the basis of the professional and recommended literature, the author describes all the aspects concerning the production of rosé wines. The thesis first gives attention to the development of rosé wines in the world and in the Czech …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12128/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
- Oponent: Ing. Dana Johnová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Vliv délky vinifikace a různých kmenů kvasinek na následný průběh malolaktické fermentace
Ľubomíra Hornáková -
Umění vs. molekulární kuchyně
Kateřina Ondračková -
Technologické možnosti výroby klaretu - historie a současnost
Anna Fráňová