Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování – Kateřina ROŠTOVÁ
Kateřina ROŠTOVÁ
Bachelor's thesis
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Sustainability of public catering - Possibilities of implementation of organic products into the public catering
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá udržitelností ve společném stravování a možnostmi implementace biopotravin do veřejného stravování. Teoretická část práce je zaměřena na vývoj a strukturu společného stravování v České republice. Dále se věnuje účelovému stravování, konkrétně závodnímu, školnímu stravování a aktuální legislativě, která je s ním spjatá. Další kapitola se zaobírá certifikací a kontrolou bioproduktů …moreAbstract:
The bachelor's thesis deals with sustainability in communal catering and the possibilities of implementing organic food into public catering. The theoretical part of the work is focused on the development and structure of communal catering in the Czech Republic. He also deals with purpose-built catering, specifically competitive catering, school catering and current legislation related to it. The next …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2024
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Jan Moudrý, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ROŠTOVÁ, Kateřina. \textit{Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture and Technology. 2024. Available from: https://theses.cz/id/m0k24i/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ROŠTOVÁ, Kateřina. Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Agriculture and TechnologyBachelor programme / field:
Agriculture / Agricultural Ecology
Theses on a related topic
-
Biopotraviny ve veřejném stravování
Tereza Klírová -
Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město.
Kateřina Borovanová -
Spotřeba biopotravin ve veřejném stravování ve vybraných evropských zemích
Lucie Buriánková -
Marketingová podpora a rozšiřování biopotravin do veřejného stravování
Lucie Ihlová -
Produkce a distribuce regionálních potravin a biopotravin v kraji Vysočina a jejich uplatnění ve veřejném stravování.
Michala STEJSKALOVÁ -
Analýza nabídky biopotravin ve veřejném stravování
Pavlína KOCANDOVÁ -
Návrh obchodní strategie pro firmu Bioprodukt JT, s. r. o.
Zuzana Urbanová -
Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
Zlata ŠVECOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights