Iveta Králová
Master's thesis
Senzorická analýza výživových doplňků
Sensory Analysis of Nutritional Supplements
Abstract:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou výživových doplňků. V práci je popsána charakteristika trhu s výživovými doplňky a představeni významní výrobci, kteří na tomto trhu působí. Dále se zaobírá teoretickými východisky testování produktu. Na závěr jsou navrhnuty konkrétní doporučení, které odráží požadavky zákazníků a měly by dopomoci ke zlepšení variant zkoumaných proteinů Deluxe 100 % Whey …moreAbstract:
The aim of this thesis is an sensory analysis of nutritional supplements. The thesis describes the characteristics of nutritional supplements market. There are introduced major producers which operate in this market. Further deals with the theoretical resources of product testing. In conclusion, the thesis outlines some specific recommendation, which to reflect customer requirements and should help …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/113384
Thesis defence
- Date of defence: 24. 5. 2016
- Supervisor: Šárka Velčovská
- Reader: Jana Valdmannová
Citation record
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / field:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Theses on a related topic
-
Senzorická analýza rostlinného produktu
Denisa Leváková -
Návrh na uvedení nového produktu potravinářskou firmou
Lukáš Přebinda -
Sledování vybraných mikrobiologických ukazatelů u rostlinného produktu v průběhu skladování
Pavla Gazdíková -
Technologie pěstování Stévie sladké (Stevia rebaudiana) ve vztahu ke kvalitě produktu a jeho využití v potravinářství, medicíně a kosmetice.
Lenka KÁBELOVÁ -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza kávy
Miriam Vilášková -
Multiscale simulations of protein-protein interactions
Miroslav Jurásek -
NMR Charakterization of Protein - Protein and Protein - Cofactor Interactions
Karel Kubíček