Ingrid Koláříková

Bachelor's thesis

Systém řízení rizik v potravinářském podniku

The Risk Management System in a Food Business
Abstract:
Předmětem této práce je popsat systém řízení rizik v potravinářském podniku obecně a zjistit, jak lze analyzovat a aplikovat řízení rizik v praxi. V teoretické části seznámím čte-náře s několika základními pojmy z oblasti systému řízení rizik v potravinářském podniku, specifikuji řízení rizik obecně a uvádím vhodné systémy pro řízení rizik. Hlavním přínosem druhé, praktické části bakalářské práce je …more
Abstract:
The aim of this work is to describe the system of risk management commonly used in food processing and to find out how to analyze and apply risk management in practice. In the theory part I will introduce the readers to the commonly used terms from risk management in the food industry. I am also presenting suitable methods for risk management and risk assessment. The main contribution for the second …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2015
Accessible from:: 14. 5. 2015

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Koláříková, Ingrid. Systém řízení rizik v potravinářském podniku. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2015

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 14. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe