Systém řízení rizik v potravinářském podniku – Ingrid Koláříková
Ingrid Koláříková
Bachelor's thesis
Systém řízení rizik v potravinářském podniku
The Risk Management System in a Food Business
Abstract:
Předmětem této práce je popsat systém řízení rizik v potravinářském podniku obecně a zjistit, jak lze analyzovat a aplikovat řízení rizik v praxi. V teoretické části seznámím čte-náře s několika základními pojmy z oblasti systému řízení rizik v potravinářském podniku, specifikuji řízení rizik obecně a uvádím vhodné systémy pro řízení rizik. Hlavním přínosem druhé, praktické části bakalářské práce je …moreAbstract:
The aim of this work is to describe the system of risk management commonly used in food processing and to find out how to analyze and apply risk management in practice. In the theory part I will introduce the readers to the commonly used terms from risk management in the food industry. I am also presenting suitable methods for risk management and risk assessment. The main contribution for the second …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2015
Accessible from:: 14. 5. 2015
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOLÁŘÍKOVÁ, Ingrid. \textit{Systém řízení rizik v potravinářském podniku}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2015. Available from: https://theses.cz/id/m0vwgo/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Koláříková, Ingrid. Systém řízení rizik v potravinářském podniku. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Process Engineering / Risk Control
Theses on a related topic
-
Systém řízení kvality produktů v potravinářském podniku
Miroslav Špalek -
Řízení a zefektivnění procesu energetických úspor potravinářského podniku
Klára Novotná -
Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
Veronika Kordulová -
Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku
Hana Švejčarová -
Posouzení rizik při kontrole silničních přeprav nebezpečných věcí složkami ozbrojených bezpečnostních sborů
Roman KNESL -
Riziko a nejistota ve finančním rozhodování
Martin Blaška -
Globalizace terorismu jako bezpečnostní riziko pro Evropskou unii
Jaroslav Bělaška -
Riziko úniku RA látek z kontrolovaného pásma JE Dukovany
Dokulil Dokulil