Systém řízení rizik v potravinářském podniku – Ingrid Koláříková
Ingrid Koláříková
Bakalářská práce
Systém řízení rizik v potravinářském podniku
The Risk Management System in a Food Business
Anotace:
Předmětem této práce je popsat systém řízení rizik v potravinářském podniku obecně a zjistit, jak lze analyzovat a aplikovat řízení rizik v praxi. V teoretické části seznámím čte-náře s několika základními pojmy z oblasti systému řízení rizik v potravinářském podniku, specifikuji řízení rizik obecně a uvádím vhodné systémy pro řízení rizik. Hlavním přínosem druhé, praktické části bakalářské práce je …víceAbstract:
The aim of this work is to describe the system of risk management commonly used in food processing and to find out how to analyze and apply risk management in practice. In the theory part I will introduce the readers to the commonly used terms from risk management in the food industry. I am also presenting suitable methods for risk management and risk assessment. The main contribution for the second …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2015
Zveřejnit od: 14. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Eva Hoke, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOLÁŘÍKOVÁ, Ingrid. \textit{Systém řízení rizik v potravinářském podniku}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/m0vwgo/. [citováno 2024-04-23]
Jak správně citovat práci
Koláříková, Ingrid. Systém řízení rizik v potravinářském podniku. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik
Práce na příbuzné téma
-
Systém řízení kvality produktů v potravinářském podniku
Miroslav Špalek -
Hodnocení přínosů zákazníků pro podnik se zaměřením na prodejní a marketingové náklady
Veronika Jirásková -
Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
Veronika Kordulová -
Řízení zásob v podniku
Iveta Rohlová -
Procesní řízení v potravinářském podniku
Vít Nohejl -
Posouzení rizik při kontrole silničních přeprav nebezpečných věcí složkami ozbrojených bezpečnostních sborů
Roman KNESL -
Riziko a nejistota ve finančním rozhodování
Martin Blaška -
Riziko úniku RA látek z kontrolovaného pásma JE Dukovany
Dokulil Dokulil