Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku – Bc. Petr NOVÁK
Bc. Petr NOVÁK
Master's thesis
Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku
Implementation of BRC quality system in food factory
Anotácia:
Cílem této práce bylo provést studii dodavatelského systému jakosti BRC. V teoretické části jsou rozvedena obecná východiska pro zavedení této normy do potravinářských podniků, dále obsahuje detailní rozbor zásadních požadavků a srovnání s dalšími systémy jakosti (ISO 9001:2000, ISO 22000, dodavatelský standard IFS), jejichž struktura je v závěru teoretické části porovnána v přehledné tabulce. Praktická …viacAbstract:
The aim of this work was to carry out a study of supplier quality system BRC. In the theoretical part there are expanded general outlets for implementation of this standard in food factory, next there is a detailed analysis of critical requirements and comparation with other quality systems (ISO 9001:2000, ISO 22000, supplier standard IFS) whose structure is compared among each other in the end of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zverejniť od: 31. 5. 2006
Identifikátor:
2276
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2006
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NOVÁK, Petr. Implementace systému jakosti BRC do potravinářského podniku. Zlín, 2006. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2006
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2006 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production
Práce na příbuzné téma
-
Vybrané privátní značky prodávané maloobchodními řetězci
Anna Volfová -
Aktualizace BRC systému ve firmě Moravia Lacto
Zuzana Jirků -
Mezinárodní standard kvality BRC
Michal Egrt -
Implementace standardů kvality HACCP, IFS, bRC do potravinářského provozu
Zuzana LAMPERTOVÁ -
Zavádění požadavků standardů BRC/IoP v podniku vyrábějícím potravinové obaly
Karel Kadlubiec