Vliv částečné záměny sacharosy za cukerné roztoky na kvalitu vánoček – Bc. Martina HRABALÍKOVÁ
Bc. Martina HRABALÍKOVÁ
Diplomová práce
Vliv částečné záměny sacharosy za cukerné roztoky na kvalitu vánoček
The impact of partial replacement of sucrose by sugar solutions on quality of "vánočka"
Anotace:
V diplomové práci byly sledovány vlivy cukerných roztoků Revolution cream a Revolution fruit používaných spíše na přípravu mražených krémů. Tato aditiva byla námi použita pro výrobu vánoček. Složení pšeničného těsta bylo upraveno použitím sacharosy a cukerných roztoků (tj. těsto A - 1000 g mouky, 120 g.kg-1 sacharosy, 0 g.kg-1 cukerného roztoku; těsto B - 1000 g mouky, 100 g.kg-1 sacharosy, 20 g.kg …víceAbstract:
My work monitored the effects of sugar solutions Revolution cream and Revolution fruit used for preparing of ice cream. These additives were used for producing of "vánočka" by us. The composition of wheat flour dough was modified by using of sucrose and sugar solutions (i.e. the dough A - 1000 g of flour, 120 g.kg-1 sucrose, 0 g.kg-1 sugar solution; the dough B - 1000 g of flour, 100 g.kg-1 sucrose …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2011
Identifikátor:
22616
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HRABALÍKOVÁ, Martina. Vliv částečné záměny sacharosy za cukerné roztoky na kvalitu vánoček. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.