Julie Posseltová
Bakalářská práce
Insects as Food
Abstract:
Dietary change is considered a global imperative because current food systems are a major cause of climate change, land-use change, depletion of freshwater resources, and pollution of aquatic and terrestrial ecosystems. The aim of this work is a systematic review of literature, covering various aspects of insect consumption: species, nutritional profiles, farming, production, processing, food safety …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Klára Urbanová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program / obor:
Tropické zemědělství / International Cooperation in Agriculture and Rural Development
Práce na příbuzné téma
-
Edible insect as a sustainable diet in Sub-Saharan Africa: Case of Mopane worms (Imbrasia belina) in Zimbabwe
Belinda Moyo -
Insect Consumption in Zambia
Edith Tembo -
Insect as human food and the consumers health risk
Temwani Kaoma -
Insects as an Alternative Source of Animal Protein in Southeast Asia
Jan Somol -
Insects as a food source: Assessing the disgust factor
Tereza Doležalová -
Insect as human food and the consumers health risk
Temwani Kaoma -
Zapomenutá entomofagie
Marie Pěchová
Název
Vložil
Vloženo
Práva