Lucie Damborská

Bakalářská práce

Využití pokrutin ze semen révy vinné v gastronomii

Use of oilseed cakes of vinegar pomace in gastronomy
Anotace:
Bakalářská práce na téma „Využití pokrutin ze semen révy vinné v gastronomii“ se zabývá výrobou a následným využitím pokrutin zejména v potravinářském a pekárenském průmyslu. Literární část je věnována postupným fázím výroby od separace matolin po samotné mletí pokrutin. Je zde také stručná část, která se věnuje charakteristice od samotné bobule po charakteristiku matolin a jejich využití. Praktická …více
Abstract:
Bachelor thesis on the topic of Use of oilseed cakes of vinegar pomace in gastronomy deals with the production and subsequent use of oilseed cake, especially in the food and baking industry. The written part is devoted to the gradual stages of production from the separation of pomace to the actual grinding of oilseed cakes. There is also a brief section that describes the characteristics of a berry …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Patrik Burg, Ph.D.
  • Oponent: Antonín Jelínek, externi

Citační záznam

Plný text práce

Právo: grape pomace, grape seeds, secondary products, grape flour

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta