Lucie Damborská

Bachelor's thesis

Využití pokrutin ze semen révy vinné v gastronomii

Use of oilseed cakes of vinegar pomace in gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce na téma „Využití pokrutin ze semen révy vinné v gastronomii“ se zabývá výrobou a následným využitím pokrutin zejména v potravinářském a pekárenském průmyslu. Literární část je věnována postupným fázím výroby od separace matolin po samotné mletí pokrutin. Je zde také stručná část, která se věnuje charakteristice od samotné bobule po charakteristiku matolin a jejich využití. Praktická …more
Abstract:
Bachelor thesis on the topic of Use of oilseed cakes of vinegar pomace in gastronomy deals with the production and subsequent use of oilseed cake, especially in the food and baking industry. The written part is devoted to the gradual stages of production from the separation of pomace to the actual grinding of oilseed cakes. There is also a brief section that describes the characteristics of a berry …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 6. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Patrik Burg, Ph.D.
  • Reader: Antonín Jelínek, externi

Citation record

Full text of thesis

Accessibility: grape pomace, grape seeds, secondary products, grape flour

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta