Bc. Petr Zita

Master's thesis

Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident

Process Analysis in Food Safety System in Hotel Rezident
Abstract:
Diplomová práce se týká systémů managementu jakosti. Převážně se, jak z teoretické tak praktické stránky zabývá nejpoužívanějším systémem bezpečnosti potravin a to systémem kritických bodů (HACCP), který je využíván ve stravovacích a ubytovacích zařízení. Práce se nadále v menším rozsahu věnuje požadavkům na zajištění bezpečnosti potravin, jak v podmínkách České republiky, tak i mezinárodních. Diplomová …more
Abstract:
This thesis concerns the quality management systems. Primarily, both theoretical and practical aspects of dealing with the most widely are used system of food safety systems and critical control points (HACCP), which is used in the catering and accommodation facilities. This thesis continues on a smaller scale deals with requirements for food safety, both in the Czech Republic and International. Thesis …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 6. 2012
  • Supervisor: Ing. Radim Flegl, Ph.D.
  • Reader: Ing. Otakar Král, Ph.D., CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola finanční a správní