Bc. Petr Zita

Diplomová práce

Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident

Process Analysis in Food Safety System in Hotel Rezident
Anotace:
Diplomová práce se týká systémů managementu jakosti. Převážně se, jak z teoretické tak praktické stránky zabývá nejpoužívanějším systémem bezpečnosti potravin a to systémem kritických bodů (HACCP), který je využíván ve stravovacích a ubytovacích zařízení. Práce se nadále v menším rozsahu věnuje požadavkům na zajištění bezpečnosti potravin, jak v podmínkách České republiky, tak i mezinárodních. Diplomová …více
Abstract:
This thesis concerns the quality management systems. Primarily, both theoretical and practical aspects of dealing with the most widely are used system of food safety systems and critical control points (HACCP), which is used in the catering and accommodation facilities. This thesis continues on a smaller scale deals with requirements for food safety, both in the Czech Republic and International. Thesis …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 6. 2012
  • Vedoucí: Ing. Radim Flegl, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Otakar Král, Ph.D., CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správní