Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident – Bc. Petr Zita
Bc. Petr Zita
Master's thesis
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Process Analysis in Food Safety System in Hotel Rezident
Abstract:
Diplomová práce se týká systémů managementu jakosti. Převážně se, jak z teoretické tak praktické stránky zabývá nejpoužívanějším systémem bezpečnosti potravin a to systémem kritických bodů (HACCP), který je využíván ve stravovacích a ubytovacích zařízení. Práce se nadále v menším rozsahu věnuje požadavkům na zajištění bezpečnosti potravin, jak v podmínkách České republiky, tak i mezinárodních. Diplomová …moreAbstract:
This thesis concerns the quality management systems. Primarily, both theoretical and practical aspects of dealing with the most widely are used system of food safety systems and critical control points (HACCP), which is used in the catering and accommodation facilities. This thesis continues on a smaller scale deals with requirements for food safety, both in the Czech Republic and International. Thesis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 4. 2012
Identifier:
https://is.vsfs.cz/th/gt7rg/
Thesis defence
- Date of defence: 26. 6. 2012
- Supervisor: Ing. Radim Flegl, Ph.D.
- Reader: Ing. Otakar Král, Ph.D., CSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola finanční a správníUniversity of Finance and Administration
Master programme / field:
Economics and Management / Business Management and Corporate Finance
Theses on a related topic
-
Systém řízení bezpečnosti potravin podle normy ISO 22000 v distribuční firmě
Ivana Pečená -
Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Lenka Kabátová -
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
David Áč -
Řízení jakosti v potravinářském průmyslu
Martin Ďubek -
Analýza jakosti vybraného podniku
Peter Šipula -
Návrh změn ve struktuře nástrojů řízení jakosti v podniku
Jakub Navrátil -
Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech
Dominika Nárovcová -
Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti
Gabriela HADÁČKOVÁ