Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident – Bc. Petr Zita
Bc. Petr Zita
Diplomová práce
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Process Analysis in Food Safety System in Hotel Rezident
Anotace:
Diplomová práce se týká systémů managementu jakosti. Převážně se, jak z teoretické tak praktické stránky zabývá nejpoužívanějším systémem bezpečnosti potravin a to systémem kritických bodů (HACCP), který je využíván ve stravovacích a ubytovacích zařízení. Práce se nadále v menším rozsahu věnuje požadavkům na zajištění bezpečnosti potravin, jak v podmínkách České republiky, tak i mezinárodních. Diplomová …víceAbstract:
This thesis concerns the quality management systems. Primarily, both theoretical and practical aspects of dealing with the most widely are used system of food safety systems and critical control points (HACCP), which is used in the catering and accommodation facilities. This thesis continues on a smaller scale deals with requirements for food safety, both in the Czech Republic and International. Thesis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2012
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/gt7rg/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 6. 2012
- Vedoucí: Ing. Radim Flegl, Ph.D.
- Oponent: Ing. Otakar Král, Ph.D., CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance
Práce na příbuzné téma
-
Systém řízení bezpečnosti potravin podle normy ISO 22000 v distribuční firmě
Ivana Pečená -
Systémy managementu bezpečnosti potravin a porovnání požadavků vybraných norem
Lenka Kabátová -
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
David Áč -
Řízení jakosti v potravinářském průmyslu
Martin Ďubek -
Analýza jakosti vybraného podniku
Peter Šipula -
Návrh změn ve struktuře nástrojů řízení jakosti v podniku
Jakub Navrátil -
Systémy řízení jakosti a bezpečnosti v pivovarech
Dominika Nárovcová -
Systémy jakosti a hygieny a jejich odlišnosti
Gabriela HADÁČKOVÁ