Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie – Bc. Lukáš Peřinka
Bc. Lukáš Peřinka
Diplomová práce
Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie
The Role and Importance of Professional Associations for the Development of the Hotel Industry and Gastronomy
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá úlohou a významem profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie, mírou jejich vlivu na kvalitu, organizaci a počet subjektů ve zmiňovaných oborech. Nabízí pohled na organizaci cestovního ruchu v České republice v návaznosti na zapojení profesních sdružení do řízení tohoto odvětví. Popisuje úlohu nejvýznamnějšího profesního sdružení v oboru hotelnictví …víceAbstract:
The focus of this dissertation is the role and the importance of professional associations for the development of the hotel and gastronomy industry, their influence on quality, organization and the number of entities in the respective fields. It offers an insight into the organization of the travel industry in the Czech Republic as a follow-up to the involvement of professional associations in management …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 11. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11116/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 1. 2016
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PEŘINKA, Lukáš. \textit{Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/m30qet/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Worksheets for the 3rd part of the oral exam of the state Maturita exam in English for the field of Hotel and Tourist Industry at the Secondary School and Higher Professional School of Travel and Tourism and method of their preparation./Pracovní listy 3.části ústní zkoušky státní maturity z angličtiny pro obor Hotelnictví a turismus na SŠ a VOŠ cestovního ruchu a metodika jejich zpracování
Kateřina FILIPOVÁ -
Hotel Hospitality and Consumers Behaviour
Chanmonica Pheng -
Entrepreunership in the hospitality industry after the financial crisis
Melánie Pospíšilová -
Boeing 747: Ikona leteckého průmyslu a jeho globální dopad na cestovní ruch
Pavlína Šedá -
Dopady koronavirové pandemie na cestovní ruch v Chorvatsku a možnosti jeho oživení
Tereza Benetková -
Vliv pandemie COVID-19 na cestovní ruch
Kateřina Réti -
Možnosti doktorského studia a rozvoje výzkumu v oborech zaměřených na cestovní ruch a hotelnictví
Monika Kofferová -
Cestovní ruch v době pandemie COVID-19: změny, trendy, výzvy
Lucia Čanigová