Hodnocení kvality sladovnických cereálií a sladu z pohledu kontaminace mykotoxiny – Kateřina Malá
Kateřina Malá
Bachelor's thesis
Hodnocení kvality sladovnických cereálií a sladu z pohledu kontaminace mykotoxiny
Evaluation of the quality of malting cereals and malt from the viewpoint of mycotoxins contamination
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MALÁ, Kateřina. \textit{Hodnocení kvality sladovnických cereálií a sladu z pohledu kontaminace mykotoxiny}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/m3pbe2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.