Hodnocení kvality sladovnických cereálií a sladu z pohledu kontaminace mykotoxiny – Kateřina Malá
Kateřina Malá
Bakalářská práce
Hodnocení kvality sladovnických cereálií a sladu z pohledu kontaminace mykotoxiny
Evaluation of the quality of malting cereals and malt from the viewpoint of mycotoxins contamination
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MALÁ, Kateřina. \textit{Hodnocení kvality sladovnických cereálií a sladu z pohledu kontaminace mykotoxiny}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/m3pbe2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.