Marek Mazal
Bachelor's thesis
Vady sýrů a možné příčiny jejich vzniku
Cheese defects and possible causes of their origin
Abstract:
V této bakalářské práci je pojednáno o vadách sýrů a možných příčinách, které se podílejí na jejich vzniku. Problematika vad sýrů je zaměřena jak na technickou stránku výroby, tak na mikrobiální rizika možné kontaminace. Zde se práce soustředí především na mikrobiologickou kvalitu mléka, která je při výrobě sýrů klíčová. Vstupní mikrobiologická kvalita mléka při výrobě sýrů je velmi důležitá, ale jsou …moreAbstract:
This bachelor thesis is dealed with cheese defects and possible causes of their origin, which are participated in their formation. The problems of cheese defects is not focused only on technical apects, but it is also focused on microbial risks of possible contamination, the work is directed there at microbial quality of milk, which is crucial at the cheese manufacture. Microbial quality of milk is …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MAZAL, Marek. \textit{Vady sýrů a~možné příčiny jejich vzniku}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2016. Available from: https://theses.cz/id/m3vsff/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Nutrition and Foodstuffs
Theses on a related topic
-
Nepasterizované mléko: zdraví nebo risk?
Barbora Koblížková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights