Vady sýrů a možné příčiny jejich vzniku – Marek Mazal
Marek Mazal
Bachelor's thesis
Vady sýrů a možné příčiny jejich vzniku
Cheese defects and possible causes of their origin
Anotácia:
V této bakalářské práci je pojednáno o vadách sýrů a možných příčinách, které se podílejí na jejich vzniku. Problematika vad sýrů je zaměřena jak na technickou stránku výroby, tak na mikrobiální rizika možné kontaminace. Zde se práce soustředí především na mikrobiologickou kvalitu mléka, která je při výrobě sýrů klíčová. Vstupní mikrobiologická kvalita mléka při výrobě sýrů je velmi důležitá, ale jsou …viacAbstract:
This bachelor thesis is dealed with cheese defects and possible causes of their origin, which are participated in their formation. The problems of cheese defects is not focused only on technical apects, but it is also focused on microbial risks of possible contamination, the work is directed there at microbial quality of milk, which is crucial at the cheese manufacture. Microbial quality of milk is …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Veronika Legarová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Nutrition and Foodstuffs
Práce na příbuzné téma
-
Nepasterizované mléko: zdraví nebo risk?
Barbora Koblížková
Názov
Vložil
Vložené
Práva