Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele – Nikola Leopoldová
Nikola Leopoldová
Bachelor's thesis
Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele
Production and Consumption of Organic Food in Terms of Added-Value for Consumer
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá produkcí a spotřebou biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele. V teoretické části bakalářské práce jsou definovány pojmy ekologické zemědělství a biopotraviny. Praktická část je rozdělena na dvě části. První část se zabývá srovnáním biopotravin s konvenčními potravinami z hlediska jejich výživových hodnot a složení. Druhá část obsahuje dotazníkové šetření mezi …viacAbstract:
This bachelor´s thesis deals with production and consumption of organic food in terms of added value for consumers. Theoretical part of the bachelor´s thesis defines terms organic farming and organic food. Practical part is divided into two parts. The first part deals with comparison of organic food and conventional food in terms of it´s nutrition facts and com-position. The second part involves questionnaire …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Pavel Valášek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LEOPOLDOVÁ, Nikola. \textit{Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele} Online. Bakalárska práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/m4eenn/. [cit. 2024-04-20].
Jak správně citovat práci
Leopoldová, Nikola. Produkce a spotřeba biopotravin z hlediska přidané hodnoty pro spotřebitele. Uherské Hradiště, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / odbor:
Security of Society / Environmental Risk Management
Práce na příbuzné téma
-
Právní rámec ekologického zemědělství a kvality biopotravin
Adéla Tichá -
Právní rámec ekologického zemědělství a produkce biopotravin
Alexandra Bakuncová -
Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin
Markéta Lojdová -
Principy ekologického zemědělství a produkce biopotravin
Markéta Lojdová -
Aktuální stav ekologické produkce, výroby a dostupnosti biopotravin v Olomouckém kraji
Barbora Navrátilová -
Produkce, spotřeba a výše daně z piva v zemích EU
Lukáš Pernička -
Produkce, spotřeba a míra zdanění lihu v zemích EU
Lukáš Halama -
Z Petersonovy perspektivy: od kulturní produkce ke kulturní spotřebě
Štěpánka Weikertová