Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení – Bc. Julie Levková
Bc. Julie Levková
Master's thesis
Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení
The effect of raw materials on the quality of gluten-free bakery products and their nutritional and health assessment
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LEVKOVÁ, Julie. \textit{Vliv surovin na kvalitu bezlepkových pekařských výrobků a jejich výživové a zdravotní posouzení}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/m4orsr/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.