Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby – Tomáš Zbranek
Tomáš Zbranek
Bakalářská práce
Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby
The Comparison of Properties of Steamed Cheeses Made by Different Technologies
Anotace:
Vypracovaná bakalářská práce by měla přiblížit technologii výroby pařených sýrů. Zaměřením praktické části práce bylo zjistit, zda odlišné způsoby tepelné úpravy mléka mají vliv na technologii výroby, chemicko fyzikální vlastnosti pařených sýrů. Základní surovinou bylo kravské mléko s odlišným tepelným ošetřením. Hodnotami, sledovanými v procesu výroby byly teploty, časy a pH při jednotlivých operacích …víceAbstract:
The bachelor thesis should approach the technology of production of steamed cheese. A measure of the practical part of the work was to determine whether different ways of thermal treatment of milk affect the production technology, chemical physical properties of the steamed cheese. The basic raw material was cow's milk with different heat tre-atment. The values observed in the process of production …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Zbranek, Tomáš. Porovnání vlastností pařených sýrů vyrobených odlišnými způsoby. Kroměříž, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Práce na příbuzné téma
-
Historie a technologie výroby pařených sýrů
Markéta Konečná -
Technologie a výroba pařených sýrů
Adéla TIŠLOVÁ -
Technologický postup výroby pařených sýrů
Veronika Skýpalová -
Ekonomická efektivnost automatizace výroby sýrů Parenica.
Dušan Strašil -
Změna mikroflóry pařených sýrů v průběhu výroby a skladování
Iva MARTINKOVÁ