Barbora Pospíšilová
Bachelor's thesis
Analýza konceptu restaurace Podolka
The analysis of the concept of the Podolka restaurant
Abstract:
Bakalářská práce na téma Analýza konceptu restaurace Podolka je členěna do tří částí a to teoretickou, analytickou a návrhovou. V první teoretické části seznamuji čtenáře s pojmy gastronomie, stravovací služby, stravovací trendy dnešní doby, alternativní směry ve výživě, dále také s ekologickým zemědělstvím a historií a vývojem farmářských trhů. Ve druhé, analytické části práce popisuji vznik restaurace …moreAbstract:
The bachelor thesis on the topic The analysis of the concept of the Podolka restaurant is divided into three parts, namely the theoretical, analytical and proposal ones. In the first theoretical part I introduce readers to the concepts of gastronomy, catering services, eating trends of today, alternative directions in nutrition, organic farming and the history and development of farmers' markets. In …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/f6ldm/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2018
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
Markéta Šimonová -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
Lucie Červenková -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
Kristýna KULHÁNKOVÁ -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Řízení kvality služeb v gastronomii
Adéla Rieszová -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova