Projekt inovace služeb agropenzionu Grunt za účelem zvýšení jeho návštevnosti a rozvoje cestovního ruchu na Považí – Bc. Jana TEICHEROVÁ
Bc. Jana TEICHEROVÁ
Master's thesis
Projekt inovace služeb agropenzionu Grunt za účelem zvýšení jeho návštevnosti a rozvoje cestovního ruchu na Považí
Services innovation project for guest-house Grunt to improve its visit rates and development of tourism in region of Povazie
Anotácia:
Diplomová práca je zameraná na problematiku agroturistiky v rámci cestovného ruchu. V teoretickej časti sú popísané základné charakteristiky cestovného ruchu a jeho podpory zo strany Európskej únie, ďalej špecifikácie vidieckej turistiky a agroturistiky. Posledné kapitoly teoretickej časti pojednávajú o inováciách a metodike riadenia projektov v podniku. Praktická časť začína analýzou poskytovaných …viacAbstract:
The thesis is devoted to the issue of agrotourism as a part of tourism. In the theoretical part, the basic characteristics of tourism and its European Union financial support are described and next, rural tourism and agrotourism are specified. Final chapters of the theoretical part deal with the innovations and methodology of project managing in the facility. The practical part starts with the analysis …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2012
Zverejniť od: 2. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TEICHEROVÁ, Jana. \textit{Projekt inovace služeb agropenzionu Grunt za účelem zvýšení jeho návštevnosti a rozvoje cestovního ruchu na Považí}. Online. Diplomová práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Management and Economics. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/m67xl5/.
Jak správně citovat práci
TEICHEROVÁ, Jana. Projekt inovace služeb agropenzionu Grunt za účelem zvýšení jeho návštevnosti a rozvoje cestovního ruchu na Považí. Zlín, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Management and EconomicsMaster programme / odbor:
Economics and Management / Enterprise Economics - Tourism Economics
Práce na příbuzné téma
-
Podpora gastronómie ako nástroj rozvoja turizmu
Martina Jelenová