Pavel HOUSKA
Bachelor's thesis
Zpracování ryb v ČR
Processing of fish in ČR
Abstract:
Cílem práce bylo zhodnocení technologických postupů při zpracování sladkovodních ryb a jejich rozbor. Práce je zaměřena na zpracování kapra obecného, který je nejvýznamnější rybou produkovanou v České republice. Práce je myšlenkově rozdělena na 4 části. V první části autor sleduje produkci a spotřebu ryb v České republice v porovnání se světem. Současná spotřeba se v České republice pohybuje kolem …moreAbstract:
The aim of my bachelor thesis was to evaluate technological processes in freshwater fish processing and analyse it. The work is focused on processing of common carp, which is one of the most important fish species produced in the Czech Republic. Bachelor thesis is conceptually divided into 4 parts. In the first part the author follows the production and consumption of fish in the Czech Republic in …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2014
Accessible from:: 29. 4. 2014
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Vejsada, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HOUSKA, Pavel. \textit{Zpracování ryb v ČR}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Fisheries and Protection of Waters. 2014. Available from: https://theses.cz/id/m7gs9i/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HOUSKA, Pavel. Zpracování ryb v ČR. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2014 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta rybářství a ochrany vodUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Fisheries and Protection of WatersBachelor programme / field:
Zootechnics / Fishery
Theses on a related topic
-
Produkty z akvakultury: Obchod, kvalita a vývoj nových výrobků
Václav NEBESKÝ -
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
Zuzana Bytešníková -
Využití konopí setého a produktů z jeho zpracování ve výživě ryb.
Matěj Žejdl -
Vybrané těžké kovy v produktech z mořských ryb
Vendula Smolíková -
Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů
Eliška MACKOVÁ -
Zpracování ryb a rybích výrobků
Nikola Pobořilová -
Rozvoj akvakulturní produkce ryb jako nástroj pro zlepšení potravinové bezpečnosti ve vybraných zemích jihovýchodní Asie
Matěj Paclík -
Vliv hmyzích komponent v krmivu ryb na produkci, zdraví a kvalitu ryb.
Markéta HLÁVKOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights