Veronika RŮŽIČKOVÁ

Bachelor's thesis

\^{E}tre client français dans un restaurant tch\`{e}que

A French Client in a Czech Restaurant
Abstract:
This bachelor thesis, named ?French Client in a Czech Restaurant?, deals with the topic of restaurant. The first part presents some of the most visited restaurants in the Czech Republic. Moreover, it explains the differences between a Czech and a French restaurant concerning the menu, choice of a table, service or gratuity in a French restaurant. It also mentions the Czech cuisine and its gastronomic …more
Abstract:
Tato bakalářská práce, nazvaná ?Francouzský klient v české restauraci?, je zaměřena na restauratérství. V první části představujeme některá nejnavštěvovanější restaurační místa v České republice. Dále vysvětlujeme rozdíly mezi francouzskou a českou restaurací, týkající se menu, výběru stolu, způsobu obsluhy nebo spropitného. Také zmiňujeme českou kuchyni a její gastronomické speciality. V druhé, praktické …more
 
 
Language used: French
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2012
Accessible from:: 20. 4. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 21. 5. 2012
  • Supervisor: Mgr. Iva Dedková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

RŮŽIČKOVÁ, Veronika. \^{E}tre client français dans un restaurant tch\`{e}que. Ostrava, 2012. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.4.2012

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 20. 4. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta

University of Ostrava

Faculty of Arts

Bachelor programme / field:
Philology / French for Business

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.