Veronika RŮŽIČKOVÁ

Bakalářská práce

\^{E}tre client français dans un restaurant tch\`{e}que

A French Client in a Czech Restaurant
Abstract:
This bachelor thesis, named ?French Client in a Czech Restaurant?, deals with the topic of restaurant. The first part presents some of the most visited restaurants in the Czech Republic. Moreover, it explains the differences between a Czech and a French restaurant concerning the menu, choice of a table, service or gratuity in a French restaurant. It also mentions the Czech cuisine and its gastronomic …více
Abstract:
Tato bakalářská práce, nazvaná ?Francouzský klient v české restauraci?, je zaměřena na restauratérství. V první části představujeme některá nejnavštěvovanější restaurační místa v České republice. Dále vysvětlujeme rozdíly mezi francouzskou a českou restaurací, týkající se menu, výběru stolu, způsobu obsluhy nebo spropitného. Také zmiňujeme českou kuchyni a její gastronomické speciality. V druhé, praktické …více
 
 
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2012
Zveřejnit od: 20. 4. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 5. 2012
  • Vedoucí: Mgr. Iva Dedková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

RŮŽIČKOVÁ, Veronika. \^{E}tre client français dans un restaurant tch\`{e}que. Ostrava, 2012. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.4.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 20. 4. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Filologie / Francouzština ve sféře podnikání

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.