Porovnání výživových hodnot cvrčka domácího jako potencionálního zdroje krmného proteinu s vybranými bílkovinnými komponenty tuzemských krmných směsí – Bc. Barbara Pondělíčková
Bc. Barbara Pondělíčková
Master's thesis
Porovnání výživových hodnot cvrčka domácího jako potencionálního zdroje krmného proteinu s vybranými bílkovinnými komponenty tuzemských krmných směsí
Comparison of nutritional values of house cricket as a potential source of feed protein with selected traditional protein components using in feed mixtures
Anotácia:
Náplní této diplomové práce bylo zjištění nutričních hodnot cvrčka domácího jako potencionálního zdroje krmného proteinu, a to především pro prasata a drůbež. Dále na základě výsledků porovnat výživové hodnoty tohoto hmyzu s vybranými krmnými komponenty tuzemských krmných směsí. Teoretická část práce byla zpracována ve formě literární rešerše. Ta zahrnuje v jednotlivých kapitolách definici a funkci …viacAbstract:
Objective of this thesis was to find out the nutrition values of home cricket as a potential source of feed protein, primarily for pigs and poultry. Furthermore, based on the results to compare the nutrition values of this insect with selected protein components of domestic feed mixtures. Theoretical part of this thesis has been processed in a form of literal research. In individual chapters, it contains …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PONDĚLÍČKOVÁ, Barbara. \textit{Porovnání výživových hodnot cvrčka domácího jako potencionálního zdroje krmného proteinu s vybranými bílkovinnými komponenty tuzemských krmných směsí}. Online. Diplomová práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/m8e71f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Animal Science / Animal Nutrition and Dietology
Práce na příbuzné téma
-
Stanovení nutričních hodnot jedlého hmyzu cvrčka domácího Acheta domestica
Jana Honová -
Ovlivnění vývoje a nutriční hodnoty cvrčka domácího (Acheta domesticus) L. zvýšením podílu bílkovin v krmivu
Rebeka Ježková -
Nuriční hodnota vybraných druhů masa
Tereza Košťálová -
Nutriční hodnota krmiv pro koně
Dana Koudelová -
Nutriční hodnota masozeleninových příkrmů ve výživě kojenců
Sabina Malcová -
Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin
Tereza Muzikářová -
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
Julius Mock -
Stanovení nutriční hodnoty píce lupiny a hrachu
Matouš Pecka
Názov
Vložil
Vložené
Práva