Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty – Bc. Anna Tietzová
Bc. Anna Tietzová
Bakalářská práce
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Comparison of websites focused on the nutritional value
Anotace:
Zdraví je pro člověka velmi důležité a každý z nás by měl mít alespoň ty nejzákladnější znalosti ohledně zásad zdravé stravy a životního stylu. Pokud je naše tělo zdravé, my se cítíme šťastní a jsme schopni naši produktivitu a výkonnost udržet na vysoké úrovni po celý život. Součástí teoretické části je do detailů rozebrána problematika výživy a její důležitost pro zdravý životní styl a možné důsledky …víceAbstract:
Health is really important for humans and everybody should have some basic knowledge about principles of healthy lifestyle and healthy eating habits. If we are healthy, we feel happy at the same time and we are able to keep our productivity and performance on a higher level for the rest of our lives. As a part of my theoretical part I write about diet and its importance for healthy lifestyle and common …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/kxz5l/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TIETZOVÁ, Anna. \textit{Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/m9b1v8/. [citováno 2024-04-24]
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnoty tradičních evropských kuchyní
Vladislav Vondrášek -
Nutriční hodnota vybraných masných výrobků
Jana Hajduchová -
Způsoby tepelného ošetření mléka a jeho dopady na nutriční jakost
Zuzana Leischnerová -
Vliv přidání lněného oleje do krmné směsi na nutriční hodnotu a sklizňové parametry u cvrčka domácího
Dominika Siskosová -
Hodnota vnímaná zákazníkem v procesu tvorby webových stránek
Alena Škrhová -
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Ondřej Zeman -
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Ondřej Zeman -
Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu
Janeková Janeková