Dominika Pastoreková

Bakalářská práce

Franchising ako metóda vstupu na trh

Franchising jako metoda vstupu na trh
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá franchisingem jako metodou vstupu na trh. Je rozdělena do tří kapitol. První popisuje teoretická východiska franchisingu. Ve druhé kapitole je teorie aplikována na franchisový koncept kaváren Segafredo Zanetti Espresso. Třetí část se soustřeďuje na srovnání franchisového konceptu Segafredo Zanetti Espresso s běžnou kavárnou Segafredo Zanetti.
Abstract:
This bachelor thesis deals with franchising as a method of entry to the market. It is divided into three chapters. The first one describes the theoretical basis of franchising. In the second chapter, the theory of franchising is applied to the franchise concept Segafredo Zanetti Espresso café. The third section focuses on the comparison of franchise concept Segafredo Zanetti Espresso café with normal …více
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá franchisingom ako metódou vstupu na trh. Je rozdelená do troch kapitol. Prvá popisuje teoretické východiská franchisingu. V druhej kapitole je teória aplikovaná na franchisingový koncept kaviarní Segafredo Zanetti Espresso. Tretia časť sa sústreďuje na porovnanie franchisingového konceptu Segafredo Zanetti Espresso s bežnou kaviarňou Segafredo Zanetti.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 10. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2014
  • Vedoucí: Vladimíra Filipová
  • Oponent: František Drozen

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/59651

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod

Práce na příbuzné téma