Vztah konzumace kávy k vnímané úrovni wellbeingu – Bc. Martin Podešva
Bc. Martin Podešva
Bachelor's thesis
Vztah konzumace kávy k vnímané úrovni wellbeingu
The relationship of coffee consumption to the perceived level of wellbeing
Abstract:
Studie mapuje prostřednictvím jednorázového dotazníkového on-line šetření na výzkumném souboru českých vysokoškolských studentů (N=241, M=29.5 %, Ž=70.5 %) vybrané vztahy konzumace kávy k vnímané úrovni well-beingu dle teorie E. Dienera. Současně s velmi uspokojivými výsledky ověřuje psychometrické charakteristiky použitých nástrojů: Škála spokojenosti se životem (SWLS), Škála optimálního prospívání …moreAbstract:
This study analyzes the relationships of coffee consumption to the perceived level of well-being according to E. Diener’s theory on a sample of Czech university students (N=241, M=29.5 %, F=70.5 %) using a one-off online survey. The study also verifies the psychometric characteristics of used scales: Satisfaction with Life Scale (SWLS), Flourishing Scale (FS) and Scale of Positive and Negative Experience …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 6. 2020
Identifier:
https://is.muni.cz/th/oci86/
Thesis defence
- Date of defence: 30. 6. 2020
- Supervisor: doc. PhDr. Iva Burešová, Ph.D.
- Reader: PhDr. Kateřina Bartošová, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Filozofická fakultaMasaryk University
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Psychology / Psychology
Theses on a related topic
-
Identification and Management of Positive/ Negative Factors Influencing the Implementation of a Business Strategic Plan
Lilia Kozina -
COVID-19 and international trade: Issues and actions
Karina Ibarra De La Rosa -
Positive and negative impacts of a meat tax on society: The case of Sweden
Valerie Friederike Berger -
Osamělost na prahu adolescence a její prediktory: neklid, emoce a sociální kompetence
Nicola Kociánová -
Naděje a pozitivní emoce coby mediátor vztahu mezi harmonií a mírou depresivity
Tereza Červinková -
Spokojenost pracovníků OSPOD
Jana Jizbová -
Akademická motivace, well - being a hodnoty studentů během studia současně pracujících v určitém typu pracovního úvazku
Barbora Hořáková -
Sebaúčinnosť a well-being u študentov rôznych vysokoškolských oborov.
Tomáš Belák