Bc. Martin Podešva

Bachelor's thesis

Vztah konzumace kávy k vnímané úrovni wellbeingu

The relationship of coffee consumption to the perceived level of wellbeing
Abstract:
Studie mapuje prostřednictvím jednorázového dotazníkového on-line šetření na výzkumném souboru českých vysokoškolských studentů (N=241, M=29.5 %, Ž=70.5 %) vybrané vztahy konzumace kávy k vnímané úrovni well-beingu dle teorie E. Dienera. Současně s velmi uspokojivými výsledky ověřuje psychometrické charakteristiky použitých nástrojů: Škála spokojenosti se životem (SWLS), Škála optimálního prospívání …more
Abstract:
This study analyzes the relationships of coffee consumption to the perceived level of well-being according to E. Diener’s theory on a sample of Czech university students (N=241, M=29.5 %, F=70.5 %) using a one-off online survey. The study also verifies the psychometric characteristics of used scales: Satisfaction with Life Scale (SWLS), Flourishing Scale (FS) and Scale of Positive and Negative Experience …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 6. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 6. 2020
  • Supervisor: doc. PhDr. Iva Burešová, Ph.D.
  • Reader: PhDr. Kateřina Bartošová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta