Bc. Martin Podešva

Bakalářská práce

Vztah konzumace kávy k vnímané úrovni wellbeingu

The relationship of coffee consumption to the perceived level of wellbeing
Anotace:
Studie mapuje prostřednictvím jednorázového dotazníkového on-line šetření na výzkumném souboru českých vysokoškolských studentů (N=241, M=29.5 %, Ž=70.5 %) vybrané vztahy konzumace kávy k vnímané úrovni well-beingu dle teorie E. Dienera. Současně s velmi uspokojivými výsledky ověřuje psychometrické charakteristiky použitých nástrojů: Škála spokojenosti se životem (SWLS), Škála optimálního prospívání …více
Abstract:
This study analyzes the relationships of coffee consumption to the perceived level of well-being according to E. Diener’s theory on a sample of Czech university students (N=241, M=29.5 %, F=70.5 %) using a one-off online survey. The study also verifies the psychometric characteristics of used scales: Satisfaction with Life Scale (SWLS), Flourishing Scale (FS) and Scale of Positive and Negative Experience …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 6. 2020
  • Vedoucí: doc. PhDr. Iva Burešová, Ph.D.
  • Oponent: PhDr. Kateřina Bartošová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta