Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika – Veronika Šmídková
Veronika Šmídková
Bachelor's thesis
Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika
Insufficiently heat-treated meat of herbivores (ruminants) and its parasitical risks
Anotácia:
Tato bakalářská práce s názvem „Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika“ byla zpracována podle nejnovějších vědeckých informací z dostupné literatury především z vědeckých článků z vědeckých databází a byla koncipována jako literární rešerše. Pojednává o parazitech, kteří se především kvůli nedostatečné tepelné úpravě svaloviny přenášejí na člověka …viacAbstract:
This bachelor thesis with the title “Insufficient heat-treated meat of herbivores (ruminants) and its parasitic risks” was processed by means of using the latest scientific information from the available literature especially from scientific articles from scientific databases and formed as a literary research. This thesis discusses the parasites that are transmitted to humans or animals due to insufficiently …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Ivana Jankovská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠMÍDKOVÁ, Veronika. \textit{Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/mc71r3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Quality of Agricultural Products
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva