Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy – Eva BARTÁČKOVÁ
Eva BARTÁČKOVÁ
Bachelor's thesis
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy
Wine as a part of creative Gastronomy in terms of analysis of a suitable combination of wine and meals
Abstract:
Cílem bakalářské práce je získat především přehled o využití vín z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy. Práce obsahuje poznatky z hlediska pěstování révy vinné, výroby, rozlišení, hodnocení a degustace vín. Zejména se v této práci věnuji volbou výběru vín k jednotlivým pokrmům. Závěr práce je zaměřen na blahodárné a léčivé účinky vín.Abstract:
Objectives of the bachelor thesis are to gain knowledge about utilization of wine in term of a proper combination of wines dishes. The bachelor thesis contains pieces of knowledge of cultivation of grapevine, production, distinction, evalution and wine-tasting. The bachelor thesis is, in particular, focused on preference of choice of wine to individual dishes. Closing parts conclusion of my bachelor …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Accessible from:: 2. 6. 2008
Identifier:
7969
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2008
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BARTÁČKOVÁ, Eva. \textit{Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2008. Available from: https://theses.cz/id/md7sl2/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
BARTÁČKOVÁ, Eva. Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemie a technologie potravin
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.