Lukáš Fajmon
Bachelor's thesis
Vliv použitých sladů na vlastnosti piva
Influence of used malts on the properties of beer
Abstract:
Práce "Vliv použitých sladů na vlastnosti piva" je zaměřena na výrobu piva v domácích podmínkách a specifikaci jednotlivých druhů sladu, které se využívají pro výrobu piva. V teoretické části jsou popsány jednotlivé suroviny, které jsou potřebné pro výrobu piva. Je zde popsána historie piva a popis jeho výrobní technologie. Dále je v práci popsán postup výroby sladu a jeho jednotlivé druhy včetně jejich …moreAbstract:
The work of the "Influence of used malts on the properties of beer" is focused on the production of beer in domestic conditions and the specification of individual types of malt that are used for beer production. The theoretical part describes the individual raw materials that are needed for beer production. It describes the history of beer and a description of its production technology. Furthermore …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2022
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2022
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
- Reader: Ivo Hartman, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vliv stupně oxidace moštů na senzorické a analytické vlastnosti vín révy vinné
Zdeněk Řihák -
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv
Jiří Prokop -
Long-term archiving and evaluation of IAM data
Johana Supíková -
Neletální palné zbraně a analytická kritéria hodnocení jejich ranivého potenciálu
Maksym Fidyk -
Analytické a senzorické hodnocení odrůdových šťáv z jablek
Nicola Sochorcová -
Mezinárodní obchod ve spřízněných komoditách pivo, slad a chmel
Viktor Charvát -
Slad jako zdroj biogenních aminů
Petra Machalová