Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků – Ivana Novotná
Ivana Novotná
Bachelor's thesis
Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků
Technology of production and quality evaluation of heat-treated meat products
Abstract:
Tepelně opracované masné výrobky jsou nejvýznamnější skupinou masných výrobků, jak šíří sortimentu, tak i oblibou mezi spotřebiteli. V úvodní části je popsáno rozdělení masných výrobků podle tradičního dělení, ale především i podle legislativy. Pro výrobu kvalitních masných výrobků jsou základem kvalitní suroviny. Nejdůležitějším je samotné maso, dále i přídatné látky, jako je koření, solící směsi …moreAbstract:
Heat-treated meat products are the most important group of meat products, as the range of products and popularity among consumers. The introductory part of this thesis describes the clasification of meat products according to traditional division, and especially according to legislation. The raw materials are the basis of quality for the production of high quality meat products, The most important …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NOVOTNÁ, Ivana. \textit{Technologie výroby a~hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2017. Available from: https://theses.cz/id/me74zo/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Bezpečnost potravin
Kateřina Vrabcová -
Tourists’ perception and preferences of traditional plant food products in Cambodia
Thomas Brenner -
Social factors influencing food eating (comparative study of Czechia and Kyrgyzstan)
Aiza Myrzabekova -
Insect as human food and the consumers health risk
Temwani Kaoma -
Variabilita procesu uzení ve vztahu k druhu mas a masných výrobků
Radmila Holčíková
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights