Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků – Ivana Novotná
Ivana Novotná
Bakalářská práce
Technologie výroby a hodnocení jakosti tepelně opracovaných masných výrobků
Technology of production and quality evaluation of heat-treated meat products
Anotace:
Tepelně opracované masné výrobky jsou nejvýznamnější skupinou masných výrobků, jak šíří sortimentu, tak i oblibou mezi spotřebiteli. V úvodní části je popsáno rozdělení masných výrobků podle tradičního dělení, ale především i podle legislativy. Pro výrobu kvalitních masných výrobků jsou základem kvalitní suroviny. Nejdůležitějším je samotné maso, dále i přídatné látky, jako je koření, solící směsi …víceAbstract:
Heat-treated meat products are the most important group of meat products, as the range of products and popularity among consumers. The introductory part of this thesis describes the clasification of meat products according to traditional division, and especially according to legislation. The raw materials are the basis of quality for the production of high quality meat products, The most important …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost potravin
Kateřina Vrabcová -
Tourists’ perception and preferences of traditional plant food products in Cambodia
Thomas Brenner -
Social factors influencing food eating (comparative study of Czechia and Kyrgyzstan)
Aiza Myrzabekova -
Insect as human food and the consumers health risk
Temwani Kaoma -
Variabilita procesu uzení ve vztahu k druhu mas a masných výrobků
Radmila Holčíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva